друкувати


Зінаїда Федорук зустрілась з учасниками проекту «Молодь і влада»

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-06-12 08:10:10

Заступник Івано-Франківського міського голови з гуманітарних питань Зінаїда Федорук провела 9 червня зустріч з молодими людьми – учасниками стажування в структурних підрозділах міськвиконкому в рамках проекту “Молодь і влада».

Чиновник розповіла учасникам зустрічі про управління та відділи, які здійснюють діяльність у гуманітарній сфері Івано-Франківська, а саме: про функціонування служби у справах дітей та відділ у справах сім’ї, молодіжної та гендерної політики. В літній період, -- повідомила пані Федорук, -- вказані підрозділи зосереджують свою увагу на питаннях оздоровлення та відпочинку дітей. Зокрема, в оздоровчому комплексі «Лімниця» безкоштовно відпочивають діти пільгових категорій, а перший цьогорічний заїзд повністю профінансований для оздоровлення талановитих дітей – кращих учнів хореографічних, художніх, музичних та спортивних шкіл.

Окремо заступник мера торкнулась роботи Центру соціально-психологічної реабілітації для дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Дивосвіт», допомогу діяльності якого надає німецьке благодійне товариство Кнорр-Бремзе Глобаль Каре».

Автор: Сергій БІЛИЙ