друкувати


На Прикарпатті перебуває делегація Міжнародного Трейд-клубу

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-06-11 02:15:35

10 червня з представниками  делегації Міжнародного Трейд-клубу, яку очолює Анджей Грабовський (Республіка Польща), зустрілися перший заступник голови Івано-Франківської ОДА Василь Плавюк, перший заступник голови обласної ради Зіновій Береговський та заступник Івано-Франківського міського голови Зінаїда Федорук.

Ознайомивши дипломатів з 15 країн з пріоритетами економіки області та її туристичним потенціалом, перший заступник голови ОДА Василь Плавюк висловив сподівання, що гостей краю зацікавлять чимало перспективних інвестиційних проектів області і в майбутньому «народяться» угоди про співпрацю чи про утворення спільних підприємств. За його словами, під інвестиційні проекти в області є майже 500 га земельних ділянок.

«Івано-Франківщина відкрита до співпраці як з вітчизняними, так і з іноземними інвесторами і обласна влада лише сприятиме залученню в область інвестицій, - запевнив Василь Плавюк.

Представників Міжнародного Трейд-клубу ознайомили з основними інвестиційними проектами, які у виставковій залі першого поверху ОДА представили міста і райони області з різних галузях народного господарства.

Гості Прикарпаття відвідали Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу, де відбулася презентація прикладних наукових розробок, побували на підприємства ВО «Карпати» (Івано-Франківськ), «Тикаферлюкс» (Тисмениця).

Сьогодні представники Трейд-клубу відвідують музеї Коломиї.

Довідка: Громадська організація «Міжнародний Трейд-клуб» працює з 1992 року при сприянні Міністерства економіки України. Організація об’єднує керівників та працівників по торгово-економічним питанням майже 60 іноземних посольств, акредитованих в Україні.

В 1993 році Трейд-клуб був зареєстрований Міністерством юстиції України як добровільна громадська організація. В 2002 році Трейд-клуб нагороджений Почесною грамотою Кабінету Міністрів України, а в 2007 році - дипломом І ступеня Міністерства економіки України.

Основна мета діяльності Трейд-клубу - ознайомлення іноземних дипломатів з економічним потенціалом регіонів, роботою промислових підприємств України, сприяння встановлення ділових контактів між українськими та іноземними підприємцями.

Джерело: Прес-служба голови Івано-Франківської ОДА