друкувати


Американська юридична компанія Trout Cacheris, PLLC почала проведення аудиту діяльності уряду Ю.Тимошенко

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-06-09 08:30:31

Американська юридична компанія Trout Cacheris, PLLC почала проведення аудиту діяльності уряду Юлії Тимошенко. Про це на прес-конференції повідомив один із засновників юридичної компанії Плато Качеріс.

"Я б ліпше назвав це розслідуванням, а не аудитом. Воно проводиться зараз, рано ще говорити, скільки воно буде тривати, але я думаю, що не більше як декілька місяців", - сказав Качеріс.

Він зазначив, що метою цього розслідування є виявлення неправильних видатків коштів і видатків не за призначенням.

"Ми сподіваємося, що нам удасться зробити внесок у те, щоб надалі українські бюджетні кошти витрачали за призначенням", - сказав Качеріс.

Качеріс зазначив, що аудит почався кілька тижнів тому. Він також додав, що компанія має намір надавати проміжні результати свого розслідування.

Раніше Тимошенко говорила про некомпетентність Trout Cacheris. На її думку, "це дуже маленька компанія, що надавала, у тому числі, послуги Моніці Левінські із захисту у всіх подіях, які відбувалися в Сполучених Штатах".

Зі слів колишнього віце-прем'єра, одного з лідерів БЮТ Григорія Немирі, посольство США офіційно підтвердило некомпетентність Trout Cacheris, PLLC у цьому питанні.

Джерело: ТСН.ua