друкувати


10-11 червня на Прикарпатті перебуватиме делегація представників Міжнародного Трейд-клубу

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-06-08 06:00:51

10-11 червня в області перебуватиме делегація представників Міжнародного Трейд-клубу з метою ознайомлення іноземних дипломатів з економічним та туристичним потенціалом області, окремими промисловими підприємствами області, залучення іноземних інвестицій.

З 1992 року при сприянні Міністерства економіки України працює громадська організація - Міжнародний Трейд-клуб. Організація об’єднує керівників та працівників по торгово-економічним питанням близько 60 іноземних посольств, акредитованих в Україні.

В 1993 році Трейд-клуб був зареєстрований Міністерством юстиції України як добровільна громадська організація. В 2002 році Трейд-клуб нагороджений Почесною грамотою Кабінету Міністрів України, а в 2007 році - дипломом І ступеня Міністерства економіки України.

Основною метоюдіяльності Трейд-клубу є ознайомлення іноземних дипломатів з економічним потенціалом регіонів, роботою промислових підприємств України, сприяння встановлення ділових контактів між українськими та іноземними підприємцями.

Дипломати регулярно відвідують області України та зустрічаються з керівництвом регіонів, знайомляться з інвестиційними проектами, роботою підприємств, проводять переговори з представниками ділових кіл.

Джерело: Головне управління з питань туризму, євроінтеграції, зовнішніх зв'язків та інвестицій Івано-Франківської ОДА