друкувати


На Коломийщині перебувала польська делегація

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-06-07 05:25:06

З 4 по 6 червня в районі перебувала польська делегація у складі старости повіту Дороти Дабровської, депутата ради, члена виконкому Єжи Павлака, керуючої справами повітової ради Магдалени Шумінської, голови ради ветеранів Йозефа Стокі, заступника голови ради підприємців Анжея Брулки, заступника президента фірми "Ротекс" Маржени Мадлінської, представник філії "Ротекс" на Україні Генрі Дюрака, представника прес-служби Аркадіуша Копачинського та підприємця Ярослава Домбровського.

Представники польської влади (Кутновський повіт) прибули до Коломийського району з метою налагодження співпраці в деревообробній та туристичній галузях, а в неділю, 6 червня 2010 року, зустрілися з підприємцями району в залі засідань райдержадміністрації.

Привітав запрошених голова районної ради Дмитро Неміш.

Голова Коломийської районної державної адміністрації Михайло Негрич теж засвідчив щиру повагу представникам польської делегації. Мала слово й староста повіту Дорота Домбровська, яка, зокрема, у своєму виступі підкреслила, що особливе значення має приїзд молоді, обмін традиціями і звичаями. Підприємців району цікавили питання механізм дії позики в польських банках для ведення підприємницької діяльності та загалом банківська система. Вони також обмінялися думками й пропозиціями.

Голова райдержадміністрації Михайло Негрич і голова районної ради Дмитро Неміш вручили гостям сувеніри. Того дня учасники делегації взяли участь у міськрайонному святі української пісні і повернулися до Польщі.

Джерело: Головне управління правової роботи та внутрішньої політики ОДА