друкувати


Крадій викрав 49 секцій чавунної огорожі в міському парку Долини

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-06-07 04:45:28

Упродовж двох ночей поспіль в райцентрі Долині на Івано-Франківщині невідомий зловмисник демонтував огорожу в міському парку, а також поблизу приміщення районного будинку культури.

Кому знадобилися чавунні секції стало зрозуміло, коли працівники карного розшуку відшукали демонтоване майно. За обґрунтованою підозрою у скоєнні нічних крадіжок затримано 30-річного долинянина.

Як встановлено, газдовитий чоловік приїжджав на крадіжки легковим автомобілем, якого залишав неподалік і куди зносив огорожу посекційно. При огляді місця події правоохоронці припускали, що зловмисник використовує машину для перевезення викраденого. Коли оперативники карного розшуку напевне з’ясували особу, причетну до крадіжок, це ж підтвердив і службовий пес. Разом з молодшим інспектором-кінологом Романом Лазоришиним вівчарка Ральф пішли слідом, який привів їх до місця, де зловмисник останнього разу залишав автомобіль. Попередньо підраховано, що крадій викрав 49 секцій чавунної огорожі в міському парку, а в іншому місці з метою крадіжки викрав 18 погонних метрів огорожі такої ж конструкції.

Автор: Василь ГУЛЬТАЙЧУК, CЗГ УМВС України в Івано-Франківській області