друкувати


В Івано-Франківську відбулася І міська спартакіада серед представників ЗМІ

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-06-05 04:00:26

4 червня журналісти Івано-Франківська мали змогу довести, що вони гаразді не тільки тримати ручку, мікрофон, камеру чи качати м’язи пальців вправами на клавіатурі.

В цей день на базі Муніципального фізкультурно-оздоровчого комплексу відбулись змагання Першої міської спартакіади серед представників засобів масової інформації, присвячені відзначенню Дня журналіста. «Акули пера» змагалися у волейболі, настільному тенісі, кульовій стрільбі та перетягуванні канату. Взяти участь у турнірі зголосилися команди ТРК «3 студія», ТРК «Вежа», збірні команди інтернет-видань та друкованих ЗМІ. Фактично на кону стояло питання, представники якого ж з видів мас-медіа: телебачення, радіо, інтернет чи газети – є найсильніші та найспритніші.

В ході напруженої наполегливої боротьби впевнену перемогу здобула команда ТРК «3 студія», «срібло» - у хлопців і дівчат з «Вежі», третіми були газетярі. Високі спортивні результати виявили журналісти Наталія Голомідова, Наталія Коцкович, Вадим Маслов, Юлія Тищенко, Тарас Кобець, Володимир Кушніренко та інші.

Не зважаючи на жорстку боротьбу між суперниками змагання перетворились на свята духовного єднання журналістської братії напередодні їх професійного свята.

Автор: Сергій БІЛИЙ