друкувати


В "Прикарпатських зорях" на Коломийщині відбулось урочисте відкриття оздоровлювального сезону

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-06-05 09:30:40

В лікувально-оздоровчому таборі "Прикарпатські зорі" відбулось урочисте відкриття оздоровлювального сезону. З першим заїздом дітей привітала т.в.о заступника голови Коломийської райдержадміністрації Леся Білищак, яка побажала приємного відпочинку і вражень від канікулів і висловила сподівання, що відпочинок на свіжому повітрі додасть здоров'я, а спілкування – нових друзів.

Працівники відділів у справах молоді та спорту, освіти Коломийської районної державної адміністрації спільно з районним центром соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді , службою у справах дітей направили на оздоровлення в літні дитячі табори області та України 76 дітей пільгових категорій. Проїзд дітей до закладів оздоровлення забезпечений супроводом медичного працівника.

В лікувально-оздоровчому комплексі "Верховина" смт. Верховина відпочиватимуть 40 дітей, в дитячому оздоровчому таборі "Романтик" м.Скадовськ Херсонської області – 19 дітей з Коломийського району, лікувально-оздоровчому комплексу "Прикарпатські зорі" с. Слобода – 9 дітей, УДЦ "Молода гвардія" м.Одеса – троє дітей і МДЦ "Артек" – шестеро.

Оздоровлення дітей триває.

Джерело: Прес-служба Коломийської РДА