друкувати


Автопробіг до Дня Європи у Кельменцях на Буковині

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-06-02 02:41:50

30 травня у маленькому містечку селищного типу Кельменці, який є районним центром Чернівецької області, активом Кельменецької районної організації «Європейська партія України», під керівництвом новообраного молодого керівника організації Артема Тельпова, відбувся автопробіг вулицями смт. Кельменці - «Буковинський Рух в Європу».


Під час автопробігу, який супроводжували правоохоронні органи, жителі міста активно реагували. Мабуть тому, що жодна політична
сила району заходів до Дня Європи не проводила. Громадяни щиро вітали учасників автопробігу, водії подавали звукові сигнали.
А тим часом на Центральній площі селища, звідки стартували автомобілісти, активісти Кельменецької районної організації «Європейська партія України» роздавали інформаційні листівки про «Європейську партію України».

Після акції керівник Кельменецької районної організації «Європейська партія України» виступив перед активістами та жителями селища: "Я чистосердечно вітаю Україну та Кельменеччину з цим чудовим святом - з Днем Європи. Ми всі повинні розуміти, що Україна - це європейська держава з європейською культурою. Тому ми - члени Європейської партії України - завжди будемо
виступати за євроєнтеграцію України у Європейський Союз».

Джерело: Прес-служба Кельменецької  районної організації  політичної партії «Європейська партія України»