друкувати


Компанія «СанЛіт» представила теплові насоси і сонячні батареї

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-06-01 09:00:13

Заступник голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації Руслан Гусак взяв участь у презентації вітчизняної компанії "СанЛіт", що відбулася в ОДА. Представлена продукція київської компанії «СанЛіт» - це теплові насоси і сонячні колектори, створені за сучасними енергоефективними технологіями опалення і кондиціонування, розробленими вітчизняними науковцями з Інституту нетрадиційних енерготехнологій.

Такі презентації важливі з огляду на перехід до використання альтернативних джерел енергетики, заміну централізованого забезпечення енергією і теплом різних об"єктів, насамперед бюджетної сфери- зазначив заступник голови облдержадміністрації Руслан Гусак.-Зараз важливо замінити дороговартісний газ альтернативними видами енергії, які дає повітря, вода, сонце.

Наголошувалося: упродовж десяти днів районні держадміністрації повинні подати свої пропозиції щодо об»єктів майбутнього впровадження теплових насосів. За словами заступника начальника управління промисловості та розвитку інфраструктури Вадима Козленка, на разі, в ОДА надійшло з районів та міст обласного значення лише 19 проектів та ТЕО для впровадження у цьому році.

Джерело: Прес-служба голови Івано-Франківської ОДА