друкувати


Екс-учасник «Океану Ельзи» представить у Львові проект «Pianoбой»

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-06-01 10:00:50

4 червня учасник гуртів «Esthetic Education», «Земфіра», екс-учасник гурту «Океан Ельзи» Дмитро Шуров вперше у Львові виступить з проектом «Pianoбой».

«Pianoбой»сольний проект піаніста Дмитра Шурова. Критики та шанувальники називають його не інакше, як «Маестро Шуров», відзначаючи талант Дмитра.

Охарактеризувати музичний стиль Pianoбоя неможливо – це просто музика від душі і для душі.

Окрім Дмитра Шурова склад гурту творять темношкіра співачка Ліда Тутуола, сестра Дмитра і вчителька молодших класів Ольга Шурова і студент-філософ гітарист-ударник Олександр Друганов.

Музиканти вільно міняються інструментами, використовуючи і багато оригінальних: від іграшкового піаніно до древньої індійської фісгармонії і африканського варгана.

Відкриватиме концерт львівський гурт «ЧерВоНе».

«Pianoбой» запрошує львів’ян: 4 червня у Хмільний Дім Роберта Домса (Клепарівська 18) початок концерту о 20:00.

Вартість квитків у попередньому продажі 50 грн, на вході – 70 грн. Квитки можна придбати у маг. «Наш Формат» (вул. Староєврейська 28).

Дещо з біографії Дмитра Шурова: З 1999-го по 2004-й роки Дмитро був учасником гурту «Океан Ельзи», звідки пішов для створення нового гурту - «Esthetic Education».

В 2007-му доля звела Дмитра з геніальною російською співачкою Земфірою, разом з якою вони записали альбом «Спасибо» та об’їздили з турне всю Україну, Росію, Прибалтику та кілька країн Європи.

Зараз Дмитро пише свою першу оперу з робочою назвою «Лев і Лея», паралельно працюючи над першим сольним альбомом.