друкувати


Василь Варцаба: Злочин проти Василя Дем’яніва розкрито

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-05-31 09:15:24

Як повідомив сьогодні під час прес-конференції начальник Управління МВС в Івано-Франківській області Василь Варцаба, злочин проти головного редактора газети «Коломийський вісник», якому 23 березня ц.р. невідомими особами було завдано тяжких тілесних ушкоджень, розкрито.


Зі слів головного міліціонера області, обидва нападники встановлені. Один з них затриманий. Його впізнав потерпілий. Другий в даний час перебуває за межами області. Правоохоронцям відомий населений пункт, де він може перебувати в даний час, і туди для розшуку зловмисника направлено оперативну групу.

Затриманий розповів співробітникам міліції, що причиною нападу на редактора «Коломийського вісника» став … мобільний телефон журналіста. Нападники нібито хотіли всього лише заволодіти апаратом шахрайським шляхом (попросити зателефонувати і втекти), проте в процесі спілкування виникла сварка, яка переросла в бійку. Далі молодики повалили жертву на землю і стали бити ногами.

В ході слідства, - розповідає В.Варцаба, - було з’ясовано, що через два дні після нападу на В.Дем’яніва кримінальний тандем здійснив ще одне пограбування з метою заволодіння стільниковим телефоном. Обидва підозрювані раніше суджені за вчинення злочинів загально кримінального характеру.

В свою чергу, депутат обласної ради від фракції УНП, член правління обласної організації партії «За Україну!», активістом якої є потерпілий, Тарас Яворський не вважає злочин розкритим допоки другий зловмисник гуляє на свободі та не з’ясовано усі обставини вчинення нападу. А відтак активісти партії не скасовуватимуть раніше заплановані на 1 червня пікетування адмінприміщень обласних Управління МВС та прокуратури.

Автор: Сергій БІЛИЙ