друкувати


Сьогодні в Івано-Франківську відбудеться акція «Скажи курінню: «Прощавай!»

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-05-31 10:35:57

Відповідно до річного плану роботи обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, з нагоди Всесвітнього дня непаління, 31 травня 2010 року з 15.00 до 17.00 год. на Вічевому майдані м.Івано-Франківська відбудеться інформаційно-просвітницька акція «Скажи курінню: «Прощавай!».

Мета проведення заходу – привернення уваги громадськості до здорового способу життя, профілактика негативних явищ у молодіжному середовищі.

Організатори акції - обласний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Івано-Франківський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

До участі у акції також буде залучено психологів, юристів соціальних педагогів, волонтерів.

На світодіодному екрані Вічевого майдану впродовж акції транслюватимуться короткометражний документальний фільм та відеоролики про шкідливість тютюнопаління і пропаганду здорового способу життя.

В ході акції волонтери розповсюджуватимуть листівки, буклети соціального спрямування серед населення.

Для активізації громадськості та з метою профілактики шкідливих звичок, відбудеться обмін цигарок на цукерки. Вилучені цигарки будуть утилізовані.

Окрім того, партнери центрів соціальних служб проведуть конкурси миттєвого малюнку на асфальті, до яких будуть залучені діти, присутні на акції.

Під час заходу представники центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді і залучені спеціалісти надаватимуть безкоштовно психологічні, соціально-педагогічні, юридичні, інформаційні послуги.

Джерело: Головне управління правової роботи та внутрішньої політики ОДА