друкувати


Разван Луческу зіграє проти збірної України експериментальним складом

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-05-28 12:35:01

Після провалу у відборі на ЧС-2010 (лише п'яте місце в групі) головний тренер збірної Румунії і син Мірчі Луческу - Разван - затіяв масштабну перебудову команди.

До початку відбіркової кампанії на Євро-2012 збірна Румунії оновиться на 50-60%. Так вважає футбольний агент Аркадій Запорожану. "Луческу-молодшого зараз дуже критикують на батьківщині за те, що він занадто захопився запрошенням молодих гравців з провінційних клубів, а легіонерів і футболістів столичних команд ігнорує. Складена з новачків збірна Румунії програла в березні Ізраїлю 0:2, і невдоволення преси було величезним", - сказав Запорожану.

За інформацією румунської преси, проти України Луческу виставить черговий експериментальний склад. Досвідчені Лобонц ("Рома") і Ківу ("Інтер"), відомі Гоян ("Палермо"), Радоі ("Аль-Хілал") і троє "українців" Рац ("Шахтар"), Гіоане ("Динамо"), Мазілу ("Арсенал"), швидше за все, залишаться в запасі.

"Так, Луческу продовжить експериментувати і в матчі з Україною, - підтверджує Запорожану. - Захисникам збірної України раджу придивитися до технічного хавбека Редуце і пари нападників. Кристя цієї весни був найкращим у національному чемпіонаті, а Білашко - потужний таранного типу форвард, з яким потрібно уважно зіграти при "стандартах".

Нагадаємо, що товариський матч Україна - Румунія відбудеться у суботу, 29 травня, у Львові.

Джерело: ТСН.ua