друкувати


На Івано-Франківщині багатодітна жінка підозрюється у вчиненні навмисного вбивства

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-05-28 04:30:01

У Тлумацькому районі на Івано-Франківщині заарештовано 30-річну жінку, яка обгрунтовано підозрюється у вчиненні навмисного вбивства. Жительку одного з сіл Тлумацького району працівники міліції затримали, здійснюючи розслідування причин та обставин насильницької смерті іншого мешканця цього населеного пункту. Надвечір 24 травня чоловіка виявили мертвим у його помешканні.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів було встановлено, що в той день підозрювана зайшла до оселі сусіда, де між ними виник конфлікт. Під час з’ясування стосунків жінка вхопила ножа і кілька разів вдарила ним чоловіка. Від ножових поранень потерпілий помер на місці події.

Прикметно, що саме в ці дні у суді розглядалася судова справа щодо цієї жінки. Її звинувачують у злісному невиконанні обов’язків по догляду за найменшою дитиною. Горе-матір неодноразово попереджували про те, що вона неналежно доглядає за дитиниою, не піклується про неї, натомість часто перебуває в нетверезому стані. Інших чотриьох дітей жінка віддала на виховання в школи-інтернати.

Автор: Василь ГУЛЬТАЙЧУК, CЗГ УМВС України в Івано-Франківській області