друкувати


Цінова ситуація на споживчому ринку Івано-Франківщини – під контролем

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-05-27 08:30:45

Голова обласної державної адміністрації Михайло Вишиванюк своїм травневим розпорядженням №277 «Про контроль за ціновою ситуацією на споживчому ринку області» відновив практику проведення перевірок з дотримання державної дисципліни цін на споживчому ринку Івано-Франківщини.

Затверджено склад робочої групи контролерів, яку очолив заступник начальника головного управління економіки ОДА Євген Паламар.

Зокрема, до 10 числа кожного місяця робоча група з проведення перевірок щодо дотримання державної дисципліни цін на споживчому ринку області подаватиме узагальнену інформацію заступнику голови ОДА Ігорю Зваричу, на контролі у якого перебуває згадане розпорядження.

Довідка. До робочої групи з проведення перевірок щодо дотримання державної дисципліни цін на споживчому ринку області увійшли: начальник управління держслужби боротьби з економічною злочинністю УМВС України в області Андрій Мельничук, начальник управління у справах захисту прав споживачів Ярослав Ходан, заступник головного державного санітарного лікаря області Стефанія Сендецька, генеральний директор ДП «Івано-Франківськстандартметрологія» Ігор Петнришин, заступник голови ДПА в області Христина Будзяновська, начальник обласної Держвінспекції з контролю якості лікарських засобів Надія Шпур та інші посадовці.

За даними Державного комітету статистики, у січні-квітні цього року індекс споживчих цін в Івано-Франківській області склав 103,9% при загальнодержавному 104,4%.

Джерело: Прес-служба голови Івано-Франківської ОДА