друкувати


В Івано-Франківську відбудеться спільний концерт команд КВК вищої ліги України

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-05-27 12:30:56

1 червня в облмуздрамтеатрі відбудеться спільний концерт команд КВК вищої ліги України з Чернівців, Києва, Тернополя, Луцька, Ужгорода. А приїдуть вони на запрошення івано-франківської команди КВК «Батяри» та студії «Zefir». Думаю, того дня гумору в нашому місті буде більш ніж достатньо.

«У назві проекту «Батяри» збирають друзів» уже зашифровано його зміст. Адже виступатимуть команди, з якими ми грали на одній сцені. В такий спосіб ми хочемо популяризувати україномовний КВК, оскільки жартувати люблять усі, проте переважно російською», — зазначив директор студії «Zefir» Денис Бондарчук-Грита.

Зауважу, що 1 червня Івано-Франківськ стане епіцентром не лише гумору та веселого настрою, а й благодійності. «Частину зібраних коштів буде перераховано на підтримку соціально незахищених дітей. Крім того, ми виділяємо певну кількість квитків для малозабезпечених дітей — учнів 10-11 класів. Також запрошено команди дитячої ліги КВК, щоб вони бачили, що таке справжня гра та підвищували рівень якості своїх виступів», — наголосив капітан команди «Батяри» Михайло Мельникович. Свято гумору урізноманітнить своєю присутністю популярний співак Дідзьо, який і проведе розминку. А п’ять найхітовіших українських команд покажуть свої найкращі номери. Отже, уже від себе запрошую всіх іванофранківців 1 червня до драмтеатру і запевняю: хороший настрій — гарантовано. Крім того, ціна квитків доступна — від 25 до 50 гривень.

Джерело: Газета "Галичина"