друкувати


Кількість бажаючих взяти участь у акції «Здай кров - врятуй життя дитини» збільшується

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-05-26 11:00:54

З кожним днем серед регіоналів Прикарпаття збільшується кількість бажаючих взяти участь в всеукраїнській акції «Здай кров - врятуй життя дитини». Слідом за активістами обласної організації «СМРУ» до станції переливання крові прийшли представники Івано-Франківської міської організації Партії регіонів.

Сьогодні в державі хронічно не вистачає донорської крові, внаслідок чого від хвороб та нещасних випадків гинуть люди. Безумовно, життя кожної людини дороге, але найбільш трагічно, коли хворіють та вмирають діти. Тому партійні організації і молоді регіонали підтримали всеукраїнську акцію «Здай кров - врятуй життя дитини».

З цією метою в районах та містах регіонали напередодні 1 червня – Всесвітнього дня захисту дітей - здадуть кров для лікування маленьких прикарпатців. Вже сьогодні частинку своєї турботи та теплоти для малечі віддало більше 50 чоловік. І це лише початок.

Обласні організації Партії регіонів та «СМРУ» звернулись до всіх небайдужих з пропозицією підтримати цю ініціативу, врятувати життя дитям, які цього потребують.

Джерело: Прес-служба Івано-Франківської обласної організації Партії регіонів