друкувати


Відбулося засідання колегії Коломийської РДА

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-05-26 04:35:10

В залі засідань райдержадміністрації відбулося засідання колегії Коломийської РДА з порядком денним:

1. Про виконання розпорядження голови райдержадміністрації від 29.09.2009 року № 448 «Про стан підготовки підприємств житлово-комунальної галузі, закладів бюджетних установ до роботи в осінньо-зимовий період 2009-2010 років» та завдання по підготовці їх до роботи в осінньо-зимовий період 2010-2011 років. Доповідав: Ярослав Мочернюк – т.в.о. заступника голови райдержадміністрації.

2. Про хід виконання розпорядження голови райдержадміністрації від 30.04.2009 року № 168 «Про затвердження програми запобігання та лікування серцево-судинних і судинно-мозкових захворювань на 2009-2010 роки в районі». Доповідала: Ірина Садов’як – головний лікар центральної районної лікарні.

Після колегії проведено нараду-навчання з сільськими, селищними головами, керівниками та працівниками апарату, відділів і управлінь райдержадміністрації, галузевих служб територіальних органів виконавчої влади з таким порядком денним:

1. Про надання інформації по вільних приміщеннях та земельних ділянках для комерційного використання по населених пунктах району. Ольга Герелюк – т.в.о. заступника голови райдержадміністрації.

2. Про благоустрій населених пунктів району. Ярослав Мочернюк - т.в.о. заступника голови райдержадміністрації.

3. Про виконання листа Державної екологічної інспекції в Івано-Франківській області від 20.05.2010 року 3 03-12/506 «Про недопущення спалювання рослинності або її залишків».

4. Про проект «Українські органи самоврядування на шляху до євроінтеграції та польський досвід». Лідія Потятинник – т.в.о. керівника апарату райдержадміністрації.

5. Про передплату періодичних видань на ІІ півріччя 2010 року. Іван Григорійчук – начальник відділу з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю апарату райдержадміністрації.

6. Про перспективи виконання сільських, селищних бюджетів за 5 місяців 2010 року.

7. Про виплату заробітної плати та розрахунки за спожиті енергоносії. Оксана Попадюк – начальник фінансового управління райдержадміністрації.

8. Про внесення до єдиного Державного реєстру актуальних даних щодо місцезнаходження платника за юридичною адресою. Ольга Пеца – начальник відділу реєстрації та обліку платників податків Коломийської ОДПІ.

9. Різне.

Джерело: Прес-служба Коломийської РДА