друкувати


Оголошено набір учасників до табору для людей з діабетом «Школа самоконтролю»

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-05-26 05:45:42

Закарпатська обласна спілка «Діабетик» оголошує набір учасників до табору для людей з діабетом «Школа самоконтролю», що відбудеться 17-28 червня 2010 в мальовничому куточку України - селі Пилипець на Закарпатті.

Мета проведення табору - навчити самоконтролю і способу життя з діабетом. Протягом 12 днів учасники зможуть:

  • отримати консультації провідних медичних фахівців,

  • отримати консультації соціального працівника,

  • взяти участь в екскурсіях визначними місцями Закарпаття.

До участі у навчальній програмі запрошуються кандидати віком 20-75 років, які хворіють на цукровий діабет.

Реєстрація на участь у таборі «Школа самоконтролю» за телефоном: +38 097 941 48 49, +38 099 030 45 80, +38 093 299 08 46.

Кінцевий термін подання заявок – 10 червня 2010 року. Кількість місць обмежена.

Увага!

Всі витрати з організації навчання, медичного супроводу, консультативної допомоги і надання тест-смужок забезпечує Закарпатська обласна спілка «Діабетик».

Проживання і харчування - за рахунок учасників (150 грн за добу, що включає триразове харчування та проживання в 2-3-місному номері з усіма зручностями).

Довідка: Село Пилипець розташоване на північному заході Міжгірського району Закарпатської області. Тут Карпати зачаровують своїми мальовничими схилами. Село розташоване на висоті 700-750 м. над рівнем моря. Через село течуть річка Плошанка, потоки Пилипчик та Студений. Поряд з Пилипцем в котловині на річці Плошанка знаходиться пам’ятка природи - один з найбільших і наймальовничіших в українських Карпатах водопад Шипіт.

На віддалі 7 км від Пилипця в с.Киличин поряд з автомобільною дорогою Воловець-Міжгір’я знаходиться унікальне джерело газованої мінеральної води, яка є рідкісним природним ресурсом. Така вода може застосовуватися для питного лікування і ванн при захворюваннях органів травлення та серцево-судинної системи. Організатори забезпечать довіз води до табору на час проведення «Школи самоконтролю».

Проїзд: Село Пилипець розташоване на віддалі 135 км від м.Ужгород, 190 км від м.Львів та 90 км від смт.Сколе.

Залізничний транспорт: доїзд до станції Воловець, що знаходиться на лінії Київ-Чоп (Львів-Мукачево). З Воловця в напрямку с.Пилипець (15 км.) курсують маршрутні таксі та рейсові автобуси Воловець-Міжгір’я.

Автомобільний транспорт: доїзд по трасі Київ-Ужгород до с.Нижні Ворота (до КПП ДАІ), де необхідно здійснити поворот на дорогу Нижні Ворота – Воловець – Міжгір’я.

Автор: Л.ДУДАШ, голова Закарпатської обласної cпілки «Діабетик»