друкувати


Правоохоронці завадили захмелілому чоловікові скористатися вогнепальною зброєю

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-05-26 12:00:38

Наразі не відомо, якими насправді були наміри 49-річного мешканця Івано-Франківська, котрий напередодні вирушив на Рогатинщину для з’ясування стосунків з колишньою дружиною. Але у тому, що чоловік був налаштований доволі агресивно і рішуче, сумніву немає. Свідченням цьому стала зброя, з якою він поїхав у село, де мешкає жінка.

Правоохоронці не виключають, що саме їх втручання в ситуацію перешкодило захмелілому чоловікові скористатися вогнепальною зброєю, як вирішальним аргументом у розмові з жінкою, з котрою він розлучений не один рік. Зрозумівши, що їй не вдасться самотужки заспокоїти небажаного гостя, 46-річна господиня зателефонувала в міліцію. Вона попередила міліціонерів про те, що чоловік погрожував її застрелити, тож, мабуть, він озброєний.

Працівники міліції, які прибули за викликом, й справді виявили у франківця зброю. З’ясувалося, що він привіз з собою у село обріз мисливської рушниці іноземного виробництва та кілька набоїв до неї. За попередньою інформацією, вогнестріл чоловік придбав, перебуваючи на заробітках за кордоном, а відтак таємно переправив в Україну. Вилучену зброю з укороченим стволом відправлено на дослідження фахівцям експертно-криміналістичної служби. Вирішується питання про порушення кримінальної справи за незаконне володіння зброєю.

Автор: Зорина КРЕЧКО, CЗГ УМВС України в Івано-Франківській області