друкувати


23 травня в Києві відбудеться Міжнародний турнір з карате-до 7-th Kyiv Open CUP

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-05-20 02:44:10

У турнірі візьмуть участь понад 500 спортсменів з 50 клубів Росії, Білорусії, Пакистану, Узбекистану, Грузії, Румунії, Ірану, Молдови, а також з усіх регіонів України. У тому числі призери Чемпіонату Європи з карате 2009, 2008, 2007 рр. і призери Чемпіонатів Світу 2007, 2008 і 2009 рр.

Організатор 7-th Kyiv Open CUP - Клуб карате-до «Сьогун» (президент Сергій Левчук) і Київська федерація бойових мистецтв і спорту. Суддівську колегію 7-th Kyiv Open CUP складуть 60 суддів з України та зарубіжжя.
Змагання будуть проходити одночасно на 6-ти татамі. Всього за один турнірний день зможуть відбутися командні виступи ката і куміте, а також індивідуальні ката й куміте у різних вікових категоріях: від 8 років і старше 18 років, серед юнаків та дівчат.


У пошуках нових професійних бійців у цьому році турнір відвідає президент Ліги змішаних єдиноборств Mix Fight "M-1 Ukraine" (www.mixfight.com.ua) Дмитро Христюк, заслужений майстер змішаних єдиноборств, чемпіон світу з бойового самбо серед професіоналів, 2-разовий віце-чемпіон світу з бойового самбо.

На церемонії нагородження Міжнародного турніру 7-th Kyiv Open CUP медалі призерам будуть вручати пошані гості турніру: Олександр Зінченко, володар чорного поясу з карате, президент Всестильової федерації бойових єдиноборств та спорту. Окрім медалей, переможців із старших вікових категорій очікують грошові призи. Призовий фонд складає 10 000 грн.

Міжнародний турнір 7-th Kyiv Open CUP буде проходити в Національному технічному університеті України «Київський політехнічний інститут» (м.Київ, вул.Польова, 38) 23 травня 2010.

Довідка:
Міжнародний турнір Kyiv Open CUP: Основна мета, за якою Клубом «Сьогун» був заснований Міжнародний турнір з карате Kyiv Open CUP, - надати українським каратистам з усіх напрямів і всіх федерацій можливість битися на єдиному турнірі зі спортсменами з інших країн світу.
Перший турнір Kyiv Open CUP відбувся у 2003 році, і участь у ньому взяло 170 спортсменів з 5 регіонів України. Другий Кубок став вже міжнародним, надавши можливість українським спортсменам змагатися з каратистам Азарбайджана. На третьому турнірі Kyiv Open CUP у 2005 році змагалися вже 239 учасників з 16 клубів України, а четвертий Kyiv Open CUP прийняв до участі 477 спортсменів з 27 команд України, Росії, Білорусії та Узбекистану. У 2007 році відбувся 5-th Kyiv Open CUP, в якому змагалися 480 спортсменів з 41 команди України, Росії, Білорусії, Грузії. На сьогоднішній день Kyiv Open CUP - один з найпрестижніших міжнародних турнірів з карате, який проходить на території України.