друкувати


На Івано-Франківщині сильні проливні дощі підтопили житлові будинки

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-05-18 08:00:43

Внаслідок сильних проливних дощів, що пройшли Івано-Франківщиною  16-17 травня, виникла ситуація із підтопленням житлових будинків та присадибних ділянок в обласному центрі та довколишніх  населених пунктах.

Впродовж минулої доби пожежно-рятувальним підрозділам Івано-Франківська довелося неодноразово виїжджати для надання допомоги людям з відкачування води з  підтоплених  приміщень.

Минулої ночі бійці МНС за допомогою спеціальної техніки відкачували воду з підвальних приміщень житлових будинків по вулиці Кардинала Любачівського. Мешканці вулиці, котрі звернулися за допомогою до рятувальників МНС, кажуть що причиною затоплення їх помешкань в першу чергу є недостатня пропускна спроможність дощових колекторів, які під час зливи  нездатні пропустити таку велику кількість води і  як наслідок - вся вода з вулиці заливає людські обійстя.

Допомога рятувальників з  відкачування води з підвальних приміщень житлових будинків та територій присадибних ділянок  знадобилася мешканцям  Угринова Тисменицького району та Угорників Івано-Франківської міськради.

Автор: Центр пропаганди ГУ МНС в Івано-Франківській області