друкувати


Призов на Прикарпатті на фінішній прямій

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-05-11 05:20:11

11 травня 2009 року під керівництвом заступника голови-керівника апарату облдержадміністрації Р. Струтинського відбулося засідання обласної призовної комісії.

Члени комісії заслухализвіт військових комісарів Косівсько-Верховинського та Надвірнянсько-Богородчанського об’єднаних райвійськкоматів про хід призову на строкову військову службу в районах, про хід медичного обстеження та проблемні питання.

Всі військкомати в повному обсязі виконують встановлені завдання.

За інформацією начальника відділу обліково-призовної роботи ОВК– заступника військового комісара з призову підполковника І.Павлюка у війська відправлено 436 чоловік (58%) молодого поповнення, в тому числі 16 з них в окремий Новоросійсько-Київський ордена Червоного Прапора полк Президента України Ще 314 юнаків будуть направлені до військових частин до кінця місяця.

Голова комісії дав доручення представникам районів щодо проведення фінансування заходів з призову в запланованих розмірах, забезпечення проведення стрільб бойовим патроном учнів навчальних закладів районів, в яких проводяться заняття з допризовної підготовки (предмет «Захист Вітчизни») та відновлення роботи тирів для стрільби з малокаліберної зброї.

Джерело: Івано-Франківська ОДА