друкувати


Впродовж вихідних 8-9 травня на території Івано-Франківщини виникло 10 пожеж

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-05-11 04:20:13

За інформацією прес-служби Головного управління МНС в області впродовж вихідних 8-9 травня на території Івано-Франківщини виникло 10 пожеж. На щастя, обійшлося без трагічних наслідків.

8 травня на одному із обійсть в с.Джурків Коломийського району горіла  господарська споруда. Вогнем було знищено стіни стодоли та стайні. Причина виникнення пожежі – встановлюється.

9 травня в с.Угорники Коломийського району виникла пожежа в приміщенні колишньої ферми. Вогнем було знищено крівлю  на площі 30 м2. Причина виникнення пожежі – встановлюється.

9 травня близько 1800 год. виникла пожежа в одній із квартир житлового будинку по вул.Пулюя в обласному центрі. Вогнем було частково пошкоджено підлогу в приміщенні коридору. Причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем з боку одного із  мешканців квартири. Того ж дня кількома годинами поспіль сталася ще одна пожежа в обласному центрі. Цього разу, з нез’ясованої поки що причини, виникла пожежа в квартирі одного із житлових будинків по вул.Коновальця. В результаті пожежі вогнем було  пошкоджено меблі в приміщенні кімнати.

9 травня вечірньої пори горів дачний будинок в с.Підлужжя Тисменицького району. Вогнем було знищено покриття споруди та пошкоджено  стіни. Причина виникнення пожежі наразі  встановлюється.

Вніч проти 10 травня в с.Камінна Надвірнянського району горіла недіюча господарська споруда. Вогнем було пошкоджено будівлю. Причина виникнення пожежі – встановлюється.

Вніч проти 10 травня виникла пожежа в одному із житлових будинків в місті Тлумачі. Вогнем було знищено перекриття будівлі та речі домашнього вжитку, пошкоджено стіни житлової кімнати. Причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки.

Загалом з початку 2010 року на території Івано-Франківщини виникло  463 пожежі, у вогні  загинуло  25 осіб.

Шановні мешканці області! Головне управління МНС в області звертається до Вас з проханням бути обережними у поводженні з вогнем, дбати про безпеку свого життя та оточуючих Вас людей. Пам'ятайте: людська необережність у поводженні з вогнем, порушення правил пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності в побуті - від цього один крок до біди.

Джерело: Центр пропаганди ГУ МНС в Івано-Франківській області