друкувати


Коломийський райвідділ міліції затримав зловмисницю, яка силоміць відбирала в малолітніх прикраси

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-05-11 03:50:41

Упродовж одного дня в Коломийський райвідділ міліції надійшли дві заяви від громадян, написаних наче під копірку. Йшлося про те, що поблизу загальноосвітньої школи було пограбовано їхніх малолітніх дітей.

В обидвох випадках невідома дівчина змушувала семирічних першокласниць зняти з вух сережки і віддати їй. Повернувшись зі школи, діти розповіли про це батькам, а ті зателефонували в міліцію.

Того ж дня працівники підрозділу кримінальної міліції у справах дітей встановили і затримали зловмисницю, яка силоміць відбирала в малолітніх прикраси. Грабіжницею виявилася 18-річна дівчина з неблагополучної сім’ї. Потерпілі школярки впізнали свою кривдницю з фотографії, яку показали їм міліціонери, так і пізніше, коли підозрювану було затримано і доправлено у райвідділ міліції.

Як з’ясовано, злочини були скоєні з корисливих мотивів. Пограбовані речі правоохоронці відшукали в одному з ломбардів, куди зловмисниця здала їх за певну суму. Зараз співробітники кримінальної міліції у справах дітей здійснюють перевірку щодо причетності затриманої до скоєння аналогічних протиправних діянь стосовно дітей початкових класів.

Автор: Василь ГУЛЬТАЙЧУК, CЗГ УМВС України в Івано-Франківській області