друкувати


В Івано-Франківську пройшов ІІІ етап чемпіонату України з автослалому

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-05-11 09:30:18

9 травня на Північному бульварі ім. А.С. Пушкіна, що в Івано-Франківську, було людно. Тут зібралися любителі автомобілів та автоспорту, щоб подивитись на чудеса віртуозного водіння. Його демонстрували майстри учасники третього з шести етапів Чемпіонату України з автослалому, який проходив цього дня в обласному центрі з ініціативи Всеукраїнської федерації автоспорту.

Як повідомив голова міського олімпійського комітету Віталій Матешко, в чемпіонаті взяли участь 6 команд з Івано-Франківська, Львова, Хмельницького, Кам’янця-Подільського, Вінниці і Чернівців. Найбільш представницькою цього разу була команда Прикарпатського автомобільного клубу (м.Івано-Франківськ). Спортсмени змагались у двох класах автомобілів: з переднім приводом, в якому взяло участь 10 машин та з заднім приводом (7 машин).

Змагання передбачали кваліфікаційні заїзди, за результатами яких формувався склад учасників фіналу. У фінальних змаганнях спортсмени стартували залежно від часу, показаного у кваліфікації.

З ревінням моторів, визгом гальм, та димом з-під коліс на крутих віражах учасники змагань вправно виконували «змійки», «вісімки», петлі навколо фішок, їзду заднім ходом та інші фігури на радість шанувальникам автоспорту та любителям передозування адреналіну.

Автор: Сергій БІЛИЙ