друкувати


В травні 2010 року Місячник української економіки в Республіці Польща

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-05-07 01:12:28
Керівникам підприємств та організацій всіх форм власності міста Коломиї

Доводимо до Вашого відома, що з метою просування української продукції на ринки ЄС, залучення іноземних інвесторів, а також поглиблення двосторонньої виробничої кооперації Посольство України в Республіці Польща спільно з низкою польських воєводств та недержавних організацій Польщі проводить в травні 2010 року Місячник української економіки в Республіці Польща. В рамках даного заходу заплановано проведення форумів, конференцій семінарів, виставкових та промоційних заходів, які пройдуть у Варшаві, Гданську, Кракові, Любліні, Катовіце та в інших містах Польщі. Центральним заходом Місячника української економіки стане Українсько-Польський економічний форум у Варшаві (26-28 травня 2010 року, офіційний веб-сайт форуму – www.upf.com.pl).

У роботі Форуму візьмуть участь українсько-польські підприємства торгівлі, інвестори, які реалізовують свої проекти на території обох країн, представники транснаціональних корпорацій.

Участь у даному Форумі дає можливість гідно представляти польській стороні економічний потенціал місцевої промисловості та налагодити ділові взаємовигідні контакти.

Джерело: Управління економіки Коломийської міської ради
Обговорити на форумі