друкувати


Пам'ять, яка немає строку давності

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-05-07 09:43:30
Працівники Івано-Франківського локомотиворемонтного заводу напередодні святкування Перемоги у Великій Вітчизняній війні вшанували ветеранів підприємства та поклали квіти до пам’ятника двом загиблим визволителям Прикарпаття.



- День Перемоги для всіх наших працівників свято особливе, - зазначив керівник підприємства генерал-лейтенант залізничних сполучень Василь Дутчак. – Адже під час війни залізничні станції, а особливо ремонтні підприємства рухомого складу, вважались першочерговими цілями як для авіації противника так і для диверсійних груп. До того ж працівникам нашого підприємства доводилось працювати майже цілодобово, щоб як найшвидше повернути у стрій як можна більше паровозів та вагонів, які були так потрібні нашим військам.

Напревеликий жаль в цьому році в живих залишилось всього дев’ять ветеранів заводу. І лише Тамара Пилипівна Попова знайшла в собі сили прийти на урочистості до рідного колективу. Однак навіть ті ветерани, які сьогодні прикуті до ліжка не залишились поза увагою трудового колективу. До кожного з них до дому завітали члени правління заводу, які крім привітань вручили ветеранам ще і грошові премії та ювілейні медалі з нагоди 65 річниці Перемоги.

Автор: Підполковник Тарас ГРЕНЬ, Західний регіональний медіа-центр МО України
Обговорити на форумі