друкувати


"Свобода" "підганяла" івано-франківських депутатів

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-05-06 07:19:49
Активісти і прихильники обласної організації ВО "Свобода" влаштували сьогодні пікет біля стін Івано-Франківської міськради. В такий спосіб націоналісти вирішили спонукати міських депутатів проголосувати за присвоєння Степану Бандері та Роману Шухевичу звань "Почесний громадянин міста Івано-Франківська".



Пікетувальники розклали на площі перед "білим будинком" 4 намети з символікою своєї структури, поставили під дверима міськради великі портрети С.Бандери та Р.Шухевича і, тримаючи в руках плакати з гаслами "Бандера, Шухевич – почесні громадяни міста", "Герої не вмирають", "Бандера і Шухевич – наші герої", "Пам’ятай великі дні наших визвольних змагань" тощо та партійні прапори, чимдуж під диригування свого лідера депутата обласної ради Руслана Марцінківа вигукували гасла про героїзм провідників ОУН. На переконання пана Руслана, це мало надихнути депутатів проголосувати за відповідне рішення.

Щоправда масового заходу не вийшло. Під стіни міського органу місцевого самоврядування прийшло близько 25 членів та прихильників "Свободи". Вочевидь, більшість мешканців обласного центру довіряють своїм депутатам в достатній мірі для того, щоб їх не "підганяти".

Автор: Сергій БІЛИЙ, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі