друкувати


Найбільше "підпільних" працівників виявлено в Івано-Франківську

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-05-06 12:17:44
Значних втрат бюджетові завдають підприємці, котрі виплачують найманим працівникам зарплату в "конвертах". Працівники органів державної податкової служби продовжують проводити цілеспрямовану роботу щодо виявлення та упередження порушень виплати зарплати в "конвертах" та інших подібних порушень.

Працівниками підрозділів оподаткування фізичних осіб ДПС області за вихідні дні (1-4 травня ц.р.) проведено 74 рейдових перевірки і під час усіх встановлено порушення. За результатами перевірок донараховано понад 44 тис. грн платежів до бюджету. Крім цього, виявлено 91 неоформленого найманого працівника та 8 осіб залучено до державної реєстрації. Також видано 17 одноразових патентів на суму 0,75 тис. грн, повідомляє відділ оподаткування фізичних осіб ДПА в Івано-Франківській області.

Найбільше "підпільних" працівників виявлено в Івано-Франківську, здебільшого в об’єктах роздрібної торгівлі та сфері побутових послуг, зокрема станціях технічного обслуговування автомобілів. Так, працівниками міської ДПІ перевірено 34 підприємці і виявлено 78 неоформлених належним чином найманих працівників.

Обговорити на форумі