друкувати


Церемонію відзначення Дня Перемоги скоротять

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-05-05 02:38:57
Заступник голови Івано-Франківської ОДА з гуманітарних питань Роман Іваницький дав вказівку скоротити урочисті заходи з нагоди відзначення 65-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні, що відбуватимуться на Меморіальному кладовищі обласного центру.

За сценарієм, підготовленим режисером дійства Володимиром Нестеренком, панахида та віче-реквієм повинні були тривати 1 годину 20 хвилин, проте на останній нараді з питань підготовки області до святкування Р.Іваницький зауважив, що, зважаючи на вік ветеранів, окремі з них можуть не витримати такої тривалої церемонії.

З цих же мотивів міська влада передбачила два автобуси, що чекатимуть на вул.Рєпіна поблизу Меморіального кладовища і по закінченню віча відвезуть до Обласного муздрамтеатру, де проходитиме святковий концерт, тих ветеранів, які не зможуть йти туди пішки у складі загальної колони.

Крім того, шість автобусів після завершення концерту розвезуть усіх ветеранів по місцю проживання. Маршрути автобусів, як повідомив начальник відділу внутрішньої політики Івано-Франківського міськвиконкому Ігор Кінаш, продумані так, щоб перекрити усі основні житлові квартали міста.

Автор: Сергій БІЛИЙ, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі