друкувати


На території Івано-Франківщини виникло 2 пожежі - одна людина загинула

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-05-05 12:03:17
За інформацією прес-служби Головного управління МНС в області за дві минулі доби – 3-го та 4-го травня - на території Івано-Франківщини виникло 2 пожежі, одна людина загинула.

4 травня пізньої ночі з нез’ясованої поки що причини виникла пожежа в одному із житлових будинків у селі Задністрянськ Галицького району. В результаті пожежі вогнем було знищено дерев’яну стелю над кімнатою, меблі та речі домашнього вжитку, пошкоджено дах будинку. На місці пожежі було виявлено тіло загиблого 32-річного домогосподаря.

5 травня на світанку в селі Бистрець Верховинського району на одному із обійсть горіла стайня. Вогнем було пошкоджено господарську будівлю. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Загалом з початку 2010 року на території Івано-Франківщини виникло 447 пожеж, у вогні загинуло 25 осіб.

Шановні мешканці області! Головне управління МНС в області звертається до Вас з проханням бути обережними у поводженні з вогнем, дбати про безпеку свого життя та оточуючих Вас людей. Пам'ятайте: людська необережність у поводженні з вогнем, порушення правил пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності в побуті - від цього один крок до біди, повідомляє центр пропаганди ГУ МНС в Івано-Франківській області.

Обговорити на форумі