друкувати


ДПІ в Тисменицькому районі розпочато операцію "Бюджет"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-05-05 11:35:50
З метою підвищення ефективності контрольно-перевірочної роботи, виявлення та руйнування схем ухилень і мінімізації податкових зобов’язань в ДПІ Тисменицького району створено робочу групу з фахівців різних структурних підрозділів інспекції та працівників податкової міліції яку очолює начальник ДПІ Візнюк Роман Іванович.

Дана група відпрацьовує усі проблемні питання щодо виявлення і припинення протиправної діяльності суб’єктів господарювання та ліквідації міжрегіональних схем ухилення від оподаткування, зокрема притягнення до відповідальності організаторів та виконавців кримінальних схем із створення та діяльності вигодоформуючих та виготранспортуючих суб’єктів господарювання, стягнення у дохід держави недоотриманих з підприємств -вигодонабувачів сум податкових зобов’язань, повідомляє ДПІ в Тисменицькому районі.

Податківцями виявлені платники, які мінімізують свої податкові зобов’язання та визначено ймовірні семи ухилення від оподаткування. Членами робочої групи складено аналітичні довідки, у відповідності до яких буде проводитись подальша робота.

Обговорити на форумі