друкувати


Всім опозиціонерам по "м’якому" місцю?

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-04-29 02:34:13
Мер Івано-Франківська пропонує представникам опозиції посісти ключові посади в міськвиконкомі.

До макаренківських методів нейтралізації критики з боку опозиції вдався міський голова обласного центру Прикарпаття Віктор Анушкевичус. Найбільш ревним опозиціонерам він тепер пропонує посісти відповідальні посади в міськвиконкомі, які, на його думку, дозволили б їм повною мірою реалізувати свої бачення шляхів покращення ситуації в місті. Першою "жертвою" нововведення став лідер опозиційного до мера "Громадського форуму" Юрій Соловей, якому міський голова направив офіційний лист з пропозицією стати начальником управління житлово-комунального господарства. "Мені набридла постійна балаканина, – зазначив "Експресу" пан Анушкевичус, – сьогодні держава потребує плідної важкої праці. Є багато сил, котрі критикують і нічого не пропонують взамін. Я хочу дати їм можливість самим виправити ситуацію".

Вочевидь, такий крок міського голови – відповідь на створення такого собі антимерського альянсу. Зокрема, днями низка громадських організацій перевізників, "Громадський форум" та обласна організації громадянської партії "Пора" підписали спільне звернення до депутатів Івано-Франківської міської ради з проханням ініціювати розгляд питання про дострокове припинення повноважень В.Анушкевичуса на посаді голови міста Івано-Франківська. Причина – незадовільний стан міської господарки.

Слід зазначити, що нещодавно звільнилася посада заступника мера. Не виключено, що посісти її також запропонують комусь із представників діючої опозиції. "Посад стане всім, – висловився з даного приводу міський голова, – було б бажання працювати".

Автор: Сергій БІЛИЙ
Обговорити на форумі