друкувати


В Івано-Франківську міліціонери виявили цех з виготовлення контрафактної аудіо-відеопродукції

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-04-29 10:47:55
Не секрет, що наші люди – відомі у світі меломани і кінолюбителі. Хто ж відмовиться послухати хорошу музику або переглянути ту чи іншу новинку кінопрокату?

Тільки от переплачувати за це нікому не хочеться. От і вирішив власник одного з магазинів з продажу компакт-дисків піти, так би мовити, на зустріч людям, налагодивши виробництво неліцензійних дисків з записами улюблених в народі виконавців. Так, мовляв, і людям дешевше, і собі прибуток. Та не врахував "доброчинник", що така діяльність заборонена законом. От і попався…

В ході контрольної закупки співробітники підрозділу боротьби з економічною злочинністю УМВС в Івано-Франківській області придбали в крамниці 177 компакт-дисків, які в ході експертного дослідження були визнані контрафактними. "В наслідок документування незаконних дій зловмисника, - розповідає "Експресу" начальник СЗГ УМВС в області Василь Гультайчук, - з місця події вилучено близько 700 одиниць електронних носіїв на суму понад 35 тисяч гривень, а також комп’ютерне обладнання". Вирішується питання про порушення кримінальної справи".

Вочевидь ділок був дуже лінивим, оскільки налагодив виробництво незаконної аудіо-відеопродукції безпосередньо в приміщенні крамниці, так би мовити, не відходячи від каси.

За даними правоохоронців, з початку цього року працівники міліції Прикарпаття виявили п’ять фактів, пов’язаних з незаконним обігом дисків для лазерних систем зчитування.

Автор: Сергій БІЛИЙ
Обговорити на форумі