друкувати


Підсумки акції "Посади дерево та збережи його" в Івано-Франківську

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-04-26 02:37:15
Акція "Посади дерево та збережи його" зібрала на шкільному подвір’ї ЗШ І ступеня №26 (директор Н.Ільчишин) і дітей, і учителів, і батьків.

На території навчального закладу висаджено понад двадцять видів рослин. Квіткова веселка перевисла шкільну територію. Милують зір зеленою барвою красуні-ялини. Розкинули могутні крона дуби. Біліють берізки. Стрункі, наче колони, ростуть кучеряві клени, медоносні липи. У вінку зеленолистім, восени в червоному намисті красується калина, повідомляє прес-служба Івано-Франківського міськвиконкому.

Педагоги разом з учнями реалізують проект "Екологічна стежка". Вихованці, подорожуючи екологічною стежинкою, залучаються до науково-дослідницької роботи, вивчення природи рідного краю. Процес пізнання природи та її законів не легкий, він здійснюється шляхом спостережень і відкриттів. Запроваджена у школі система екологічного виховання дає можливість учням зрозуміти в яких фарбах, образах, словах, мелодіях постає перед кожним оточуючий світ, який відгук душі на різноманітні контакти з довкіллям.

Цьогорічною весною, коли тільки почала парувати земля, першими заходилися садити дерева вихованці 2-А класу (класний керівник Т.Бурцева). Саджанці виростив Козак Михайло Миколайович, дідусь учня Андрійка Козака. Спільна праця дорослих і дітей стала справжнім шкільним святом.

Рости – розквітай, деревце!

Цінуймо красу людської праці на землі!

Обговорити на форумі