друкувати


Прикарпатські нафтохіміки розпочали підготовку до запуску виробництва

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-04-23 03:47:44
Фахівці ТзОВ "Карпатнафтохім" за наказом генерального директора підприємства Сергія Чмихалова приступили до розконсервування виробництв етилену, поліетилену, вінілхлориду і каустичної соди та розпочали пускові й налагоджувальні роботи на новозбудованому виробництві хлору і каустичної соди мембранним методом. Підготовка виробництв до пуску запланована на період з третьої декади квітня до 30 липня ц.р.

За інформацією прес-служби підприємства, гендиректор зобов’язав керівників підрозділів провести розрахунки ефективності пуску виробництв у III кварталі з використанням цiн маркетингового прогнозу на II квартал ц. р. та підготувати до підписання угоду з Калуською ТЕЦ на постачання теплової енергії починаючи з липня.

"Карпатнафтохім" має намір вже у червні запустити нове виробництво хлору і каустичної соди мембранним методом, а в листопаді — полівінілхлориду суспензійного. У вересні 2008 р. керуюча компанія — ЗАТ "Лукойл-Нафтохім" вирішила тимчасово зупинити виробництво на "Карпатнафтохімі" для створення нових і модернізації діючих потужностей. Протягом 2008—2010 рр. російська нафтова компанія "Лукойл" інвестувала у "Карпатнафтохім" майже 600 мільйонів доларів.

Автор: Микола СОКОЛІВСЬКИЙ, газета "Галичина"
Обговорити на форумі