друкувати


Міліція продовжує шукати чупакабру — загадкову тварину

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-04-22 05:30:56
На вулицях Івана Франка та Сморжівській у селі Зоря Рівненського району невідома тварина пошкодила клітки та повбивала всіх, хто у них був. На місце події виїхала слідчо-оперативна група міліції.

— Загалом того дня було виявлено 13 мертвих кролів, 7 курей та 4 індики, — розповідає Інна Березовська з ВЗГ УМВСУ. — Як показав розтин, у загиблих були численні травми грудної клітки з множинними переломами ребер, травми серця, легень, печінки, численні гематоми, крововиливи, прокуси діаметром 3-4 мм по всьому тілу та шиї. Фахівці стверджують, що ці травми завдані хижою твариною. Але кров у цих тварин під час розтину була, повідомляє Газета "Рівне вечірнє".

В регіональній державній лабораторії головного управління ветеринарної медицини в Рівненській області кажуть, що у мертвих тварин інфекційних захворювань не виявили.

Тим часом міліція Здолбунівського району продовжує шукати чупакабру — загадкову тварину, яка так налякала жителів багатьох сіл цього району. Про це розповів журналістам на прес-конференції минулого тижня начальник управління МВС України в Рівненській області Олег Сало.

— Не спійманий — не злодій! — заявив генерал Сало. — Зловимо — побачимо, що воно таке. Принаймні знаю, що загадкова істота ходила і на Львівщині, звідки я родом. Коли я прийшов працювати на Рівненщину, у мене відразу ж була розмова з начальником Здолбунівського райвідділу міліції. Вони робили міліцейські засідки, залучали мисливців, проте це не дало результатів.

Обговорити на форумі