друкувати


B Україні розпочинається Тиждень охорони праці

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-04-22 12:33:11
Сьогодні в Україні розпочинається Тиждень охорони праці, який збігається із Всесвітнім днем охорони праці та пройде цього року під гаслом "Управління ризиками та профілактика у сфері праці в нових умовах".

Головна мета заходів цього тижня — привернення уваги кожного роботодавця і працівника до мінімізації та профілактики травматизму і професійних захворювань, формування свідомого ставлення суспільства до культури безпеки праці, повідомляє Івано-Франківська ОДТРК.

З нагоди Дня охорони праці в області створено організаційний комітет, до складу якого увійшли представники Держгірпромнагляду, профспілок, роботодавців, Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань. Таке серйозне ставлення до охорони праці не випадкове. Про рівень травматизму на підприємствах Прикарпаття — начальник управління Держгірпромнагляду в області Зіновій Кулик:

Організаційний комітет з відзначення Дня охорони праці звертається до всіх керівників і працівників підприємств, установ, організацій різних форм власності, органів виконавчої влади із закликом об’єднати зусилля для забезпечення на кожному робочому місці здорових умов праці, для запобігання виникнення виробничих ризиків. "Вшановуючи пам’ять працівників, які загинули на виробництві, віднайти можливість для надання родинам потерпілих та інвалідам трудового каліцтва допомоги для вирішення соціально-побутових проблем", — йдеться у зверненні організаційного комітету з відзначення Тижня охорони праці.

Обговорити на форумі