друкувати


Розпорядження Івано-Франківської ОДА "Про проведення всеукраїнського суботника"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-04-21 05:38:08
На виконання доручення Президента України В.Ф.Януковича, даного на нараді з головами обласних державних адміністрацій 15.04.2010 року, завдань, визначених розпорядженням Кабінету Міністрів України від 31.03.2010 р. №777-р "Деякі питання проведення щорічної всеукраєнської акції з благоустрою "За чисте довкілля", доручення Кабінету Міністрів України від 16.04.2010 р. №20580/1/1-10 до доповідної записки Віце-прем'єр-міністра України В.М.Тихонова, з метою належної підготовки до святкування Дня Перемоги.

Відповідне розпорядження підписав голова обласної державної адміністрації Михайло Вишиванюк 21 квітня ц.р.

Головам райдержадміністрацій, міським головам міст обласного значення:

Організувати проведення 24 квітня 2010 року суботника з благоустрою територій населених пунктів.

В рамках проведення суботника звернути особливу увагу на упорядкування пам'ятників, братських могил, меморіальних комплексів, місць почесних поховань.

До участі в заходах залучити колективи підприємств, організацій, установ, а також мешканців житлових мікрорайонів, студентську та учнівську молодь.

Інформацію про здійснені заходи в ході проведення суботника надати управлінню житлово-комунального господарства облдержадміністрації до 26.04.2010 року.

Засобам масової інформації області висвітлювати хід проведення суботника.

Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання розпорядження покласти на головного відповідального виконавця - управління житлово-комунального господарства облдержадміністрації.

Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови облдержадміністрації Руслана Гусака.

Обговорити на форумі