друкувати


На Прикарпатті наведе чистоту "ганебний віник"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-04-21 04:11:34
Принаймні на це сподівається голова обласної держадміністрації Михайло Вишиванюк, який за підсумками великодньої толоки видав розпорядження "Про додаткові заходи з благоустрою і впорядкування територій населених пунктів області".

На реалізацію цих заходів Михайло Васильович дав місцевим органам виконавчої влади, керівникам виробничих та освітніх структур два місяці — з 7 квітня по 7 червня. Для найкращих районів, міст, селищ міського типу визначено грошові премії: за перше—третє місця відповідно в розмірі 40, 30 і 20 тисяч гривень, для сіл — 20, 15 і 10 тис. грн. Хто ж провалить весняну акцію з благоустрою і впорядкування територій, тим дістануться "перехідні ганебні віники", повідомляє газета "Галичина".

На цю "відзнаку" вже "претендують" Івано-Франківськ, Коломия, Надвірнянський, Тисменицький, Галицький, Калуський і Тлумацький райони, керівників яких було піддано гострій критиці на засіданні колегії ОДА 7 квітня — за те, що "не забезпечили участі у проведенні обласного туру конкурсу "Населений пункт найкращого благоустрою та підтримки громадського порядку" за 2009 рік.

Обговорити на форумі