друкувати


Свято дитячої творчості в Івано-Франківську

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-04-21 10:03:37
"Таланти землі Галицької" – таку назву має міський дитячий фестиваль, який вже увосьме пройде в обласному центрі Прикарпаття.

Фестиваль відбувається з ініціативи Управління освіти і науки виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради; Івано-Франківський міський Центр дитячої та юнацької творчості; Міський Центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання та молодіжне художньо-мистецьке об’єднання "Таланти землі Галицької". Головними його завданнями є:  популяризація в молодіжному середовищі української пісні, танцю, поезії, традиційних народних ремесел; об’єднання зусиль державних установ, громадських організацій, творчих об’єднань, представників культури у справі естетичного виховання в кращих українських традиціях; виявлення справжнього стану розвитку художньо-мистецьких колективів у закладах освіти міста, створення сприятливих умов для їх прогресу та відзначення кращих; виявлення та відзначення обдарованих дітей і талановитих педагогів.

Захід стартує 21 квітня і завершиться 9 травня гала-концертом на площі Ринок Івано-Франківська. В його програмі: свято танцю "Травневий дощ", свято художнього слова і шкільного театру "Окрилені вітром", конкурси шкільних хорів, вокальних ансамблів і солістів вокалістів.

Автор: Сергій БІЛИЙ, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі