друкувати


Як урізноманітнити відпочинок туристів у Карпатах?

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-04-20 04:28:56
Як урізноманітнити та наповнити яскравим змістом відпочинок туристів, що відвідують Карпати?

На це та на ряд інших важливих питань, що стосуються розвитку туризму в Івано-Франківському регіоні, популяризації Карпатського регіону серед західних туристів, шукали відповіді представники туристичного бізнесу Верховинського району під час тренінгу, повідомляє Івано-Франківська ОДТРК.

Лекційно-практична частина проходила у приватних садибах с.Татарів Яремчанської міської ради. Ознайомилися з новоствореними туристичними продуктами – транскордонними турами, які були розроблені під час проекту "Створення транскордонної мережі розвитку та просування туризму між Івано-Франківською областю України та повітом Марамуреш Румунії", відвідали Екотуристичний візит-центр в Яремчі, створений в рамках цього проекту.

Крім того, представники турбізнесу в процесі навчання та спілкування отримали інформацію щодо стандартів якісного обслуговування клієнтів, покращили навички у сфері розробки та просування спільних екотуристичних продуктів.

Організувала таке навчання "Туристична Асоціація Івано-Франківщини", яка займається розвитком та промоцією туризму на Прикарпатті.

Нещодавно представники Асоціації були учасниками найбільшої туристичної виставки світу в Берліні та міжнародної туристичної виставки у Києві, а її керівник Оксана Федорович взяла участь у зустрічі Міжнародної Асоціації фахівців в галузі туризму SKAL, де презентувала туристичний потенціал Івано-Франківської області з точки зору можливостей для залучення нових ніш у Карпатському туризмі.

Обговорити на форумі