друкувати


За минулу добу на Івано-Франківщині виникло 6 пожеж

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-04-20 10:09:51
За інформацією прес-служби Головного управління МНС в області за минулу добу на території Івано-Франківщини виникло 6 пожеж.

19 квітня в місті Долина по вулиці Чорновола виникла пожежа на балконі одного із житлових будинків. Ймовірна причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем під час куріння з боку невстановленої особи.

19 квітня близько 19-ої години в селі Підлужжя Тисменицького району на одному із обійсть горіла господарська споруда. Вогнем було знищено покриття споруди, грубі корми, пиломатеріали, пошкоджено речі домашнього вжитку. Причина виникнення пожежі встановлюється.

19 квітня вечірньої пори виникла пожежа в прибудові житлового будинку в с.Річка Косівського району. В результаті пожежі вогнем було знищено горищне приміщення прибудови та частково покрівлю житлового будинку. Причина виникнення пожежі - встановлюється.

Вніч проти 20 квітня на одному із обійсть в с.Криворівня Верховинського району горіла господарська споруда. Вогнем було пошкоджено покрівлю, стіни, речі домашнього вжитку. Причина пожежі – встановлюється.

20 квітня на світанку виникла пожежа в одному із житлових будинків в с.Завадка Калуського району. Вогнем було пошкоджено стіни, двері, речі домашнього вжитку. Причина пожежі – встановлюється.

Загалом з початку 2010 року на території Івано-Франківщини виникло 399 пожеж, у вогні загинуло 22 особи, повідомляє центр пропаганди ГУ МНС в Івано-Франківській області.

Шановні мешканці області! Головне управління МНС в області звертається до Вас з проханням бути обережними у поводженні з вогнем, дбати про безпеку свого життя та оточуючих Вас людей. Пам'ятайте: людська необережність у поводженні з вогнем, порушення правил пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності в побуті - від цього один крок до біди.

Обговорити на форумі