друкувати


Івано-Франківський КМЦ "Є" запрошує на презентацію роману "Тримай мене, ковзанко"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-04-20 09:21:34
20 квітня Культурно-мистецький центр "Є" запрошує на презентацію роману Марії Ткачівської "Тримай мене, ковзанко", що відбуватиметься на 4 поверсі.

Початок – 18 година.

Марія Ткачівська – авторка двох книг поезії ("Просвічені силуети", 1995; "Переповнений експрес", 1999) і двох книг прози ("Подарунок від динозавра", 2005; "День відбілює ніч", 2005). Лавреатка міської премії ім.Івана Франка (2006). Роман Марії Ткачівської "Тримай мене, ковзанко" став лавреатом конкурсу "Коронація слова".

Ти коли-небудь опинявя на ковзанці? Тоді ти знаєш, що таке "триматися за повітря". Спочатку незвично. Далі призвичаюєшся і вчишся бути оптимістом. Книжка легко, цікаво і небуденно описує долю Соломії Сливоцької, нога якої опинилася на ковзанці.

Роман про кохання і зраду, божевілля та підступність, ексклюзивних сеньйорок та вишуканих чоловіків. Якщо ти вже мандрував Європою, то обов'язково впізнаєш ці смішні, курйозні та складні ситуації, в яких опиняються люди іншої цивілізації. Книжка про своїх і чужих, про спантеличених українців та їхніх облудливих і неабияких патронів, про плече і підніжку, про серйозне й кумедне.

У романі багато роздумів, які можуть долучитися до твоїх, навіть якщо ти ніколи не ступав на ковзанку.

Для тих, хто тільки починає розпізнавати на своїй долоні мапу життя.

Для тих, хто десь на середині відміряної йому прямої.

І для тих, хто неодмінно залишить онукам частинку свого серця.

Роман "Тримай мене, ковзанко" є лауреатом конкурсу "Коронація слова - 2007".

Обговорити на форумі