друкувати


До відзначення 24-ї річниці аварії на Чорнобильській АЕС

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-04-16 12:33:18
14 квітня під головуанням секретаря міської ради Ігоря Граділя відбулося засідання організаційного комітету по відзначенню 24-ї річниці аварії на Чорнобильській АЕС.

Разом з очільником громадської організації "Союз. Чорнобиль України" Віктором Позніком працівники відділів культури і туризму та внутрішньої та інформаційної політики міської ради обговорили питання виконання плану підготовки і проведення заходів до 24-ї річниці Чорнобильської катастрофи, затверджених міським головою Юрієм Овчаренком 21 січня нинішнього року.

На засіданні було обговорено час і місце проведення заходів.

24 квітня заплановано виїзд на екскурсію дітей ліквідаторів аварії на ЧАЕС у місто Івано-Франківськ на виставу лялькового театру та в музей ляльок (від'їзд від каплички "Чорнобильський Спас" о 09.00 год).

26 квітня 2010 року з 12.00 до 13.00 години біля каплички "Чорнобильський Спас" на вулиці Івана Мазепи за участю керівництва міста Коломиї і Коломийського району, священників УГКЦ та УПЦ КП буде проведено мітинг-реквієм та громадську панахиду за померлими ліквідаторами аварії на ЧАЕС. Запплановано покладання вінків і квітів від громадських організацій та політичних партій.

О 14.00 год. в музеї історії міста Коломиї відбудеться вшанування коломиян-ліквідаторів та громадських активістів.

Джерело: Відділ з питань внутрішньої та інформаційної політики Коломийської міської ради
Обговорити на форумі