друкувати


Конкурс творчих робіт "Європейський Союз - крок назустріч"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-04-15 09:17:47
З метою більш повного інформування населення краю, особливо молоді, стосовно ініціатив Європейського Союзу та в рамках проведення Дня Європи на Городенківщині 13 квітня в центральній районній бібліотеці підведено підсумки конкурсу творчих робіт "Європейський Союз - крок назустріч".

Учасників та переможців конкурсу нагороджено грамотами центральної районної бібліотеки та збірниками поезій. Переможцями конкурсу стали учениця гімназії Білоголовка Наталя та студентка "Галицької Академії" Антонюк Ольга, повідомляє Головне управління правової роботи та внутрішньої політики Івано-Франківської ОДА.

В конкурсі взяли участь учні шкіл міста, гімназії, читачі сільських бібліотек - філій. Було представлено 12 робіт. Розважальну частину представляли брати Дармограй та Христина Дідик - лауреати Всеукраїнських та міжнародних конкурсів. На святі був присутній заступник голови райдержадміністрації С.Михайлюк, начальник відділу культури та туризму райдержадміністрації Р.Осадчук, заступник директора обласної юнацької бібліотеки М.Стасюк.

Обговорити на форумі