друкувати


Працівники прикарпатської ДАІ урочисто відзначили своє професійне свято

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-04-14 05:50:34
У Народному домі в Івано-Франківську працівники прикарпатської Державтоінспекції урочисто відзначили своє професійне свято.

На запрошення охоче відгукнулися керівники автопідприємств області, ветерани цього підрозділу міліції. Лунали щирі вітання на адресу міліціонерів, які попри будь-які умови та обставини несуть службу у цілодобовому режимі. Нерідко саме працівники дорожньо-патрульної служби є першими, до кого звертаються за допомогою громадяни у різноманітних життєвих ситуаціях. Начальник УМВС України в Івано-Франківській області генерал-майор міліції Василь Варцаба подякував підлеглим за добросовісне несення служби, а багатьом працівникам ДАІ у день професійного свята були вручені відзнаки МВС та інші заохочення, повідомляє СЗГ УМВС України в Івано-Франківській області.

Історія Державтоінспекції Івано-Франківщини повна прикладів мужності і самовідданої праці багатьох поколінь, котрі виконували найважливіші завдання в забезпеченні безпеки руху на дорогах. Приємно було бачити на святі ветеранів служби, які творили історію підрозділу, дбали про його матеріально-технічне забезпечення, передавали набутий досвід роботи своїм спадкоємцям. Нехай не завжди ця робота була вдячною (з огляду на думку порушників правил дорожнього руху), але значною мірою саме завдяки професійній принциповості працівників ДАІ на дорогах забезпечувався правопорядок.

Позитивні тенденції щодо зниження рівня аварійності на автошляхах, що спостерігаються в останні роки – яскраве підтвердження того, що зусилля патрулів ДАІ не були марними. Збережені життя та здоров’я сотень людей кожного року – ось реальний результати міліцейського підрозділу, котрий повсякчас дбає про те, щоб наші громадяни почувалися в безпеці на вулицях та дорогах.

Цьогорічне професійне свято працівників прикарпатської ДАІ запам’ятається ще й тим, що в цей день була презентована книга про історію та людей служби. Ветеран міліції і колишній начальник відділу ДАІ Івано-Франківщини полковник міліції у відставці Зіновій Олексійович Сочавський видав книгу «Алгоритм безпеки дорожнього руху». У публіцистичних нарисах висвітлено нелегку працю працівників ДАІ в забезпеченні безпеки дорожнього руху. В ілюстрованому виданні яскраво відображені реальні події з життя людей, котрі десятки років працювали в підрозділах державтоінспекції. Ця книга стане добрим помічником і порадником для працівників правоохоронної системи та широкого загалу людей, для яких небайдужими є питання забезпечення безпеки дорожнього руху.

Обговорити на форумі