друкувати


5х5: презентація "Скандального цеху"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2010-04-14 11:49:47
Коли ми перший раз заговорили про тоді ще безіменний фестиваль вільної фотографії, ми і не гадали, що він викличе такий резонанс. І сьогодні для того, аби зняти всі питання технічного характеру, ми проведемо у клубі "5х5" презентацію Першого українського фестивалю вільної фотографії "Скандальний цех".

Сьогодні, 14 квітня, у клуб на 19 годину запрошуються всі бажаючі і небажаючі, але ті, що знають де це у Львові є площа Коліївщини 2.



Відкриє засідання клубу куратор галереї "Примус" Єгор Лєбєдєв, який представить публіці більш широку програму арт-фестивалю, з якою вже можна ознайомитися на сторінці фестивалю: http://primusart.com.ua/view.php?id=38 .

Далі Костя Смолянінов розкаже про досвід участі в подібних акціях за кордоном і у рідному місті, а також ознайомить присутніх з технічними вимогами до монтажу робіт. Інших вимог, як відомо, нема – у нас тут свобода, творчості, ясна річ.

Ну і на десерт, подивимося повну версію останнього календаря "Pirelli", котрий цього року знімав інфант терібль світової фотографії Террі Річардсон. Але це так – для привертання уваги)))

Сторінка фотоклубу: http://dzyga.com/fotoclub

Обговорити на форумі